Kezdőlap Események Egy napos
túra
Több napos
belföldi túra
Több napos
külföldi túra
SzolgáltatásokA vállalkozás adatai:

Név: MoBike04
Adószám: 68790835-1-33
Nyilvántartási szám: 52257825

Fő tevékenység:
Sportrendezvény szervezése, lebonyolítása


Egyéb tevékenység:
Szabadidős és sporteszköz kölcsönzése


Üdvözlünk,

láttad már a reklámfilmünket?


Minden programunkkal azt szeretnénk elérni, hogy a nap végén feltöltődve, élményekkel gazdagabban térjetek haza, hogy egy tartalmas kikapcsolódásban legyen részetek.

Belföldi vezetett programjainkon, az együtt biciklizés a cél. Ahol nem a versenyzés, gyorsaság a fontos, ezeken az eseményeken az egyikünk elől, a másikuknak leghátul halad a csapattal. Biztos, hogy olyan helyen fogunk bringázni, ahol kényelmesen, autóktól védetten tehetjük ezt, mert az országban bárhonnan bárhova el lehet jutni biciklivel, de nem mindegy, hogy hogyan. Nálunk az élmény a fontos, éppen ezért biztosan lesz valami "plusz" program a biciklizésen felül.

Külföldi programjaink során szinten egyikünk elől, a másikuknak a csapat legvégén halad. Ezeken a programokon hagyunk időt, hogy megéljük, átéljük a pillanatot, hogy magunkba szívjuk a hely szépségeit, nem pedig az, hogy minél hamarabb és minél több kilométert tudjuk a hátunk mögött.

Családi programjainkon a mozgás örömét, a sikerélményt szeretnénk megismertetni a gyerekekkel. Ezért számukra olyan eseményeket szervezünk, ahol a testvérekkel, más gyerekekkel, szülőkkel együtt játszva mozoghatnak. Ezeken az eseményeken a családok külön, önállóan a saját tempójukban bicikliznek, és előre megadott állomásokon találkoznak velünk, ahol játékos feladatokat kell megoldaniuk.

MoBike04, kedvet hoz a bringázáshoz!

Várunk Benneteket!

Móni és Tamás

Látogass el a Facebook oldalunkra Küldj Nekünk email-t